• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Volvo læssemaskine til Lønholm Agro

Intet var overladt til tilfældighederne, da Sylvester A/S leverede en ny Volvo L45H læssemaskine til Lønholm Agro, der var opbygget præcist efter kundens ønsker.

God kvalitet

Det er nye tider for Lønholm Agro. Gården ved Bylderup-Bov mellem Løgumkloster og Tinglev, der er hjem for en malkekvægsbesætning på pt. 350 køer, fik i december 2019 ny ejer, som straks har sat et skarpt øje på forretningsgangene på gården.

En ny driftsleder samt fire medarbejdere skal sikre de optimale forhold for kvægbesætningen samt produktionen af majs, græs og helsæd fra de tilhørende 270 hektar jord. I den forbindelse er gårdens maskinpark gået efter i sømmene, og den har fået tilføjet en fabriksny Volvo L45H læssemaskine.

– Volvo er ensbetydende med god kvalitet, og L45H har en størrelse, som passer perfekt til de opgaver, vi skal have løst. Cirka 80 procent af tiden skal den læsse foder, og resten af tiden skal den anvendes til at udmugning og øvrige læsseopgaver på ejendommen. Til de opgaver har L45H en ideel størrelse, siger Klaus Jakobsen, ejer af Lønholm Agro.

Se Volvo minilæssere her
Volvo minilæsser L45H

Virkelig kræs

Han fandt sin ønskede maskine hos Sylvester A/S, der er forhandler af Volvos kompakte maskinprogram.

– Volvo er et godt mærke både i forhold til pris, kvalitet og gensalgsværdi, og hos Sylvester A/S kender de alle modellernes fordele. Vi har fået den helt rigtige maskine til vores behov, og den blev leveret fuldstændig som aftalt. Den nye maskine er virkelig kræs, og vi er vældig godt tilfredse med den, siger Klaus Jakobsen.

Blandt de øvrige maskininvesteringer er også en ny fodermixer, som har en større kapacitet end den, der indgik i købet af gården. Den er samtidig 30 centimeter højere, så stor læssehøjde var et krav til den nye læssemaskine.

– Den nye Volvo er derfor leveret med lang bom fra fabrikken, og dermed er problemet med læssehøjden løst, siger Klaus Jakobsen.

Forlænger maskinens levetid

Han har udover centralsmøreanlæg også tilvalgt funktionen Engine Auto Shut Down, hvor læssemaskinen slukker for motoren, hvis maskinen står i tomgang længere end ønsket.

– Det var et krav fra min side, som Tom Sylvester fra Sylvester A/S sikrede blev indbygget fra fabrikken. Der kan hurtigt løbe mange tomgangstimer på tælleren, og det er ganske enkelt spild af timer og energi. Det irriterer mit øje, når jeg ser en maskine forladt i tomgang, siger Klaus Jakobsen.

– Med Engine Auto Shut Down forlænger vi maskinens levetid og sparer både brændstof og timer på maskinen. Jeg forventer, vi har maskinen i 7-8 år, og den skal køre omkring 1.200 timer årligt. Selv til den tid er det ikke lige meget, hvor mange timer der står på tælleren, tilføjer Klaus Jakobsen.

Volvo minilæsser L45H

Handy og kompakt

Begejstringen for den nye effektive landbrugsassistent deles af Brian Lagoni, driftsleder og medejer på Lønholm Agro.

– Maskinen er stærk og handy i forhold til sin kompakte størrelse. Vi kan komme ind med den alle steder i staldene. Den kan køre i fodergangene og muge ud i dybstrøelsesarealerne, selv om der er lavt. Den er også købt ud fra en forventning om driftssikkerhed. Vi har lige nu 350 køer, og planen er, at vi skal op på 600. Det siger sig selv, at når 350-600 køer venter på foder, skal læssemaskinen kunne levere varen og arbejde effektivt. Det forventer vi, at vores nye Volvo kan, og selv om vi kun har haft den i kort tid, lever den fuldt ud op til vores forventninger, siger Brian Lagoni.

Styr på alle detaljer

Med købet af Volvo L45H har Lønholm Agro reelt fået en stor læssemaskine i en kompakt version. Den har som alle andre maskiner i Volvos kompaktprogram optioner på features fra Volvo store maskinsegment, der begynder ved L60H. Dermed kan den enkelte maskine skræddersys til den enkelte kundes præcise behov.

– Det er generelt lidt usædvanligt med en maskine i denne størrelse, men ikke hos Volvo. Maskinen har endda aircondition, bomaffjedring og vendbare kølevinger som standard hos os. Tilvalget af Engine Auto Shut Down giver samtidig fuldstændigt mening, hvis man ønsker at forlænge maskinens levetid, spare brændstof og skåne miljøet, siger Tom Sylvester, ejer og grundlægger af Sylvester A/S.

L45H udmærker sig desuden ved at have en meget høj tiplast i forhold til sin egenvægt. Den henvender sig med sin forlængede bom til landbruget, og den vil også gøre en forskel hos middelstore entreprenører, byggefirmaer samt anlægsgartnere med lidt større projekter.

Fokus hos Sylvester A/S er, at kunderne får den maskine, der passer præcist til deres behov.

– For os starter en maskinhandel med at lytte grundigt til kundens behov. Maskinen skal være den helt perfekte maskine fra første dag, den leveres hos kunden, og det opnår man kun ved en grundig dialog med kunden. Vi er Volvo specialister, og vi overlader ikke noget til tilfældighederne, understreger Tom Sylvester.

Læs om Sylvester A/S
Volvo minilæsser L45H