• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Kampagne: Volvo ECR50D

Endelig er den her, kampagnen du har ventet på! Og lad os bare være ærlige, det har vi faktisk også! Derfor har vi hos Sylvester A/S besluttet at vi fejrer sommerens komme – og alle de mange opgaver den fører med sig. Med én af de bedste kampagner, vi nogensinde har kørt.

Skræddersyet styrke og smidighed

Vi ved, at du har gået derude, på byggepladsen, ved det nye anlægsarbejde eller som nystartet entreprenør og spekuleret på alle de opgaver som ville være så meget nemmere med en Volvo ERC50D kompakt minigraver. Den er for minigravere hvad en Mustang er for muskelbiler. Den er kompakt, afrundet bagende og én af de absolut mest veludstyrede modeller i 5 tons klassen af minigravere. Dette er maskinen der tillader dig at komme helt tæt på. Med sin smalle arbejdsbredde og afrundede hjørner, gør denne minigraver sig så overordentligt godt bemærket, når det kommer til maskiner som skal arbejde tæt ved vej, bebyggelse og på steder hvor der kræves mere arbejde på mindre plads. Med ECR50D får du vitterligt den maskine, som kan det de andre ikke kan. Ydermere har vi på denne kampagne, trykket vores bedste samarbejdspartnere så meget på maven, trådt dem på tæerne og vredet armen helt om på ryggen, at dette tilbud er det bedste der har set dagens lys i Sylvester A/S 15 års lange karriere.

Foruden selve Volvo Kompakt ECR50D minigraveren, får du en Engcon EC206 Tiltrotater med i prisen. Engcon EC206 er skabt til maskinerne i 4-6 tons klassen og takket være den yderliggende tiltcylinder, kombineres det kraftfulde tilt-moment med mindst mulig bredde. Altså er den som skræddersyet til ECR50D hvor kompakthed, styrke og smidighed er altafgørende. Denne tiltrotator kan leveres med enten S40- eller Hydrema Skifte.

Finansiering med fordele

Dernæst er SG Finans kommet med på vognen og har tilbudt en overordentlig fordelagtig finansieringsløsning. Denne løsning, gør det svært at være skeptisk, omkring hvorvidt tiden er inde til en udskiftning i maskinparken eller ej. De mange fordele ved leasingaftaler er efterhånden udtalte, men vi tillader os alligevel lige at bringe de vigtigste endnu engang. Leasing gør det uhyre nemt af komme i gang med noget ordentligt grej, som ultimativt fører til bedre arbejde og derved flere og mere tilfredse kunder på sigt. Med finansieringsløsning fra SG Finans, får du følgende fordele:

  • Bedre likviditet – dine omkostninger fordeles over leasingperioden.
  • Enkel Budgettering og regnskabsførelse
  • Fleksibel finansiering – ydelserne kan tilpasses indtægter og tage højde for eks. Sæsonudsving
  • Nedskrivning i takt med værdiforringelsen
  • Ingen momsudlæg
  • Lav månedlig ydelse
  • Ingen dyre tinglysninger

Slutteligt har vi fået MOBA til at dreje prishjulet helt i bund på deres MOBA Xsite EASY 1D og 2D styresystemer. Et MOBA Xsite 1D eller 2D styresystem, tillader dig at have fuld kontrol fra førerhuset, således du altid ved præcist hvor din skovl befinder sig. Med lasermodtageren, og de vandtætte sensorer, måles skovlens nøjagtighed på centimeter og du skal aldrig mere spekulere på om højden og faldet passer.

Sylvester standard

Når du vælger at gøre brug af denne kampagne, så får du ikke kun alt det beskrevne. Du får også vores velkendte Sylvester Standard, så din maskine, fra vores hånd, er bedre udstyret og serviceret end du finder hos nogen af vores kolleger derude. Derudover har vi eget værksted hvor vi servicerer og reparere alle maskiner. Kan vi ikke få maskinen ind på værkstedet, så kommer vi til dig, hvis opgaven kræver det, eller kan løses bedst sådan. Under alle omstændigheder, yder vi alt den service det overhovedet er os muligt, så din maskine og jeres arbejde ikke står stille mere end absolut nødvendigt. Vi ved at tid er penge og at en maskine der holder stille, kun er en udgift.

Kontakt Sylvester A/S

Skulle du stadig, efter alt du lige har læst, være det mindste i tvivl om hvorvidt sommeren 2020 er året hvor du skal have en Volvo ECR50D kompakt minigraver, så tøv ikke med at ringe til os. Sylvester A/S har været i branchen i 15 år, vi ved hvad der virker og ikke mindst, så ved vi hvor det virker henne. Ring til os og lad os tage en snak om hvorvidt denne maskine ikke passer til lige præcis dit behov og dine opgaver. Vi står altid klar.

Kontakt