• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

3 på stribe fra Sylvester A/S

Carsten har nu for tredje gang har valgt at handle sin nye Volvo Kompakt maskine hos Sylvester A/S.

Entreprenør fra Sabro

Når entreprenør Carsten Christensen fra Sabro skal handle maskiner til fremtidens arbejde, så vægtes der først og fremmest god kvalitet, god dialog, god support og ikke mindst en hurtig levering. Dette er de altovervejende faktorer, som gør, at Carsten nu for tredje gang har valgt at handle sin nye Volvo Kompakt maskine hos Sylvester A/S.

Faktisk er hele historien om Carsten Christensen lige præcis det, som opsummerer, hvad det er vi brænder for- og er stolte af hos Sylvester A/S. Den gode service fra det allerførste møde og til det lange samarbejde med vores kunder som strækker sig over flere år.

”Det hele startede med, at vi skulle bruge en 2 tons minigraver udrustet med tiltrotator” siger Carsten. ”Jeg havde kort tid forinden prøvet netop denne Volvo maskine til et åbent hus arrangement hos Sylvester A/S. Jeg følte, de havde givet mig en kompetent rådgivning og prisen passede. Maskinen stod korrekt udrustet med engcon tiltrotator til hurtig levering. Ja det var jo bare perfekt” tilføjer Carsten.

Faktisk blev Carsten hurtigt så glad for Sylvester A/S’ koncept med klargjorte Volvo kompakt entreprenørmaskiner i størrelserne 2-9 tons, som samtidig også kunne afprøves på Sylvester A/S’ eget demoområde, at der snart kom flere Volvo’er til.

Det startede med en volvo ec20e

”Ja, min søn Casper startede med at køre med vores Volvo EC20E, men da denne passede lidt bedre til andre opgaver, end han skulle udføre, så måtte der jo en Volvo ECR25D til flokken” griner Carsten. Denne stod også klar i Kolding – også udrustet med engcon tiltrotator.

Det sidste nye skud på stammen i maskinparken hos Carsten, er en Volvo ECR50D. En maskine i 5 tons klassen, som landede i firmaet kort før sommerferien 2020. ”Det er virkelig en allround maskine, som både kan være på steder med minimal plads samt er stor nok til at læsse jord på vognen efter vores traktor ” siger Carsten tilfreds.

Vi ses hos Sylvester A/S

Fra hele Sylvester A/S, skal der lyde en stor tak til Carsten. Ikke kun for den gode historie, som vi er utroligt stolte af, men også for den tillid vi er blevet vist i form af at være så vigtig en samarbejdspartner for Carstens virksomhed. For os er maskiner en tillidssag og vi vil altid gøre vores ypperste for at leve op til vores kunders krav.

Vi glæder os i hvert fald til at byde både Carsten og hans snart 8 medarbejdere (alle jer andre selvfølgelig) velkommen tilbage hos Sylvester A/S på Platinvej 9 i Kolding.

Kontakt