• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Faglig kompetence og hurtig levering

Da en anden maskinforhandler ikke kunne levere som aftalt, fandt entreprenør Sebastian Madsen den ønskede faglige sparring og et højt serviceniveau hos Sylvester A/S.

Det skulle være en Volvo.

Det skulle være en Volvo. Det var Sebastian Madsen ikke i tvivl om, da han skulle investere i en ny minigraver. Den første forhandler, han indledte en dialog med, kunne efter længere tids søgen alligevel ikke skaffe den ønskede maskine, hvorfor Sebastian Madsen valgte at annullere handlen.

– Jeg ville fortsat gerne have en Volvo minigraver, og den fandt jeg hos Sylvester A/S. Jeg har set navnet og hørt om firmaet mange steder, men jeg havde aldrig tidligere handlet med dem, fortæller Sebastian Madsen.

Partnerskab med Volvo Entreprenørmaskiner

Den 24-årige anlægsstruktør etablerede for nyligt sit eget firma Faudel Entreprenør ApS, der bærer hans mellemnavn. Han arbejder mest i Horsens-området, hvor han lejer sine evner ud til andre entreprenørfirmaer. Han er aktuelt hyret ind af et stort entreprenørfirma til et vejprojekt. Typisk udfører han jordarbejde og mindre belægningsopgaver.

Vil man som indlejet ressource være en pålidelig arbejdskraft, skal ens maskine være i orden, og derfor gik Sebastian Madsen efter Volvo.

– Jeg havde aldrig tidligere ejet en Volvo, men jeg har arbejdet med flere. De kører godt, og de opfylder mit krav om dobbelt proportionalstyring i håndtagene. Volvo har bare været det mærke, jeg har følt mig mest tilpas i, siger han.

Sylvester A/S og Volvo Entreprenørmaskiner A/S har igennem fire år udviklet og forfinet et solidt partnerskab omkring salget og serviceringen af Volvo kompaktmaskiner i Danmark. Hos Sylvester A/S oplever kunderne et højt fagligt niveau og en stor imødekommenhed, der er både et kendetegn og en forpligtelse hos officielle Volvo forhandlere, og det var også den oplevelse, Sebastian Madsen havde, da han kom i dialog med ejer og indehaver Tom Sylvester.

– Tom er virkelig ekspert i Volvos maskiner. Allerede efter at have talt med ham første gang lærte jeg, at den rigtige maskine til den type opgaver jeg udfører, ikke er en EC18 men en EC20, fordi den er stærkere og har et højere hydrauliktryk. Derudover kunne Tom levere maskinen på kun én uge, siger Sebastian Madsen.

Volvo EC20E minigraver

Samme pris for større maskine

Han købte en fabriksny Volvo EC20E og Variant 3518M4 trailer hos Sylvester A/S. Maskinpakken stod endda klar til afhentning før tid.

– Det var jeg selvfølgelig rigtig godt tilfreds med. Hos Tom får man ærlig snak og god service. Jeg endte med at betalt den samme pris for EC20’eren hos Tom, som jeg skulle have betalt for EC18’eren hos den anden sælger. Endda med det samme udstyr. Så for samme pris har jeg fået en lidt større og stærkere maskine, siger Sebastian Madsen, som har lært meget af hele forløbet.

– Mens den anden forhandler blev ved med at holde mig hen, måtte jeg udskyde flere projekter. Reelt kunne jeg have mistet dem. Det gjorde jeg ikke, men det var takket være Tom Sylvester, at jeg kunne komme i gang. Man skal gerne forvente at kunne stole på en sælger, og at sælgeren kender sine produkter indgående. Jeg har haft en top oplevelse ved at handle med Sylvester A/S, og jeg er ikke i tvivl om, at Tom har første bud, næste gang jeg skal handle en maskine, siger Sebastian Madsen.