• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Aldrig har det været nemmere at lease en entreprenørmaskine

Det nye online leasingkoncept hos Sylvester A/S er blevet rigtig godt modtaget i entreprenørbranchen.

Positiv oplevelse

Knapt var konceptet offentliggjort, før de første kunder satte sig til tasterne. Der er allerede leveret en række maskiner, og det glæder Tom Sylvester, ejer af Sylvester A/S.

– Vi har udviklet et nyt leasingkoncept, som skal gøre det nemmere og hurtigere for kunderne at få fingrene i den maskine, de står og mangler. Efterspørgslen, vi har oplevet siden lanceringen, fortæller mig, at kunderne er enige med mig, siger Tom Sylvester.

Konceptet er bygget op omkring de kompakte maskiner, der er kendetegnet for Sylvester A/S. Ved at tilbyde standardløsninger på kompakte entreprenørmaskiner og samtidig klare hele leasingprocessen online skaber et meget enklere forløb, og alle tilgængelige maskiner står klar på Sylvesters eget lager.

Derved kan en leaset maskine står klar til kunderne på meget kort tid. Det er netop erfaringen hos Camilla Nielsen fra MN Brolægning ApS, der har leaset en Eurocomach 12ZT kompakt gravemaskine.

– Forskellen i fremgangsmåden i forhold til andre leasingaftaler er, at det hele klares på Sylvesters hjemmeside fremfor over telefonen. Samtidig havde de allerede maskinen klar på lager, så vi skulle ikke vente flere uger eller måneder på levering, hvilket man normalt godt kan opleve, siger hun.

– Vi fik leveret vores nye maskine fra Sylvester A/S i begyndelsen af juli, og der har ikke været nogle overraskelser i forløbet. Da aftalen var på plads, fik vi automatisk en mail med de formaliteter, vi skulle huske i forbindelse med leasingaftalen. Især forsikringen kan man måske godt glemme i farten. Det har været en positiv oplevelse, og jeg har en rigtig fin mavefornemmelse ved at lease en maskine hos Sylvester A/S på den måde.

Eurocomach 12 ZT minigraver til MN Brolægning

Kun tre dages ventetid

Udover Eurocomach 12ZT indgår minigraveren Volvo EC20E i det nye koncept. Senere vil ECR25D også være tilgængelig.

Maskiner i den størrelse er relevante for mange virksomheder i anlægsbranchen. Også for Jørgen Eriksen i Skovby Anlæg. Han faldt også hurtigt for en Eurocomach 12ZT.

– Jeg har prøvet at lease en maskine før, men aldrig har maskinen været klar så hurtigt. Den stod klar på kun tre dage. Jeg var ikke nervøs eller havde tvivl ved at lease en maskine på den måde. Jeg har kun hørt positivt om Tom og hans firma, og hans leasingtilbud så fornuftigt ud, både i forhold til pris og udstyr. Det hele fungerede, som det skulle, og var nemt og overskueligt, siger Jørgen Eriksen og tilføjer:

– Det eneste, det kræver, er, at man på forhånd kender noget til den maskine, man vil lease. Jeg havde sat mig ind i den, og den er klassens bedste. Det har den også bevist efterfølgende. Det hele fungerede bare perfekt, og jeg kan sagtens anbefale andre at prøve det.

Så har du brug for at lease en maskine, men gerne vil slippe for den lange leveringstid, så klik ind på leasing her.

Eurocomach 12 ZT minigraver til Skovby Anlæg

Produkter relateret til artiklen