• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Effektiv vedligehold med DALA-SWEEPER fejekost

Hold arealer og adgangsveje fri med en DALA-SWEEPER fejekost. Brug den på byggepladsen, værkstedet, p-pladsen eller ved foderarealer i landbruget.

Lave driftsomkostninger / Høj effektivitet

Med en DALA-SWEEPER fejekost, kan du nemt og hurtigt feje store arealer fri for sten, sand, foder, sne eller mudder. Kosten skubber materialet foran, så du reducerer eksempelvis støv. Derfor er den meget anvendelig indendørs og udendørs, tæt på bygninger, ved trafik eller hvor der er dyr, da fejekosten ikke smider rundt med materialet som en roterende børste vil gøre.

Kosten har en enkel og robust konstruktion som gør den meget slidstærk og anvendelig til daglig brug. Samtidigt kræver fejekosten ingen vedligeholdelse eksempelvis smøring, fordi der ikke er nogen roterende dele. Den er nem at tilkoble bæremaskinen hvad enten det er en gravemaskine, læssemaskine eller traktor med frontlæsser, idet du ikke skal tilkoble slanger og hydraulik, hvilket også gør den nem at reparere pga. den simple konstruktion.

Ved bestilling kan du tilkøbe ekstra børster, men det er også muligt at bestille disse på et senere tidspunkt. Børsterne sidder i rækker af enten 11 eller 22 afhængig af størrelse og kan skiftes meget hurtigt ved at løsne 2 skruer.

Kort introduktion til DALA-SWEEPER: 

  1. Nem tilgang til børster i hver side
  2. Ophæng bestilles separat
  3. Gaffellommer som standard
  4. 11 eller 22 rækker med børster
  5. Udskift børster på 10 min

Effektivt redskab til din entreprenørmaskine. Bestil den på webshoppen.

Bestil DALA-SWEEPER her
Introduktion til DALA-SWEEPER fejekost

Brug fejekosten på din maskine

DALA-SWEEPER fejekost kan bruges på minigravere, minilæssere, gravemaskiner, gummiged, rendegraver og gaffeltruck. I webshoppen kan du vælge mellem flere typer ophæng, så fejekosten passer til din maskine eller mange af dine entreprenørmaskiner. Fejekosten er et universel redskab og kan anvendes på andre mærker både Volvo, Takeuchi, CAT, Yanmar og Kubota.

Fejning og oprydning behøves ikke tage længere tid. Kobles kosten som her i videoen på Volvo minigraveren ECR25D, Volvo minilæsseren L30GS eller en gaffeltruck bliver det nemt at feje og vedligeholde større arealer.

Kombineres kosten med en tiltrotator, bliver kosten endnu mere effektiv, idet du får større manøvredygtighed og funktionalitet. Ved at tilte og rotere kosten undgår du i højere grad at flytte maskinen og køre frem og tilbage, samtidigt er det nemmere at komme til i hjørner og mindre områder. Det giver dig større fleksibilitet, mindre brændstofforbrug, samt en mere effektiv arbejdstid.

Klik på videoen her og se fejekosten i brug på flere forskellige maskiner.

Bestil DALA-SWEEPER fejekost

Fejekosten er tilgængelig i flere størrelser. Vælg mellem størrelserne 1500mm, 1800mm, eller 2400mm. DALA-SWEEPER DS1500 anbefales til minigravere, mindre minilæssere og gaffeltrucks. DALA-SWEEPER DS1800 anbefales til midi gravemaskiner, større gravemaskiner og minilæssere, mens DALA-SWEEPER DS2400 anvendes på midi gravemaskiner, minilæssere og læssemaskiner.

Søger du mere information omkring hvilket ophæng du skal vælge, kan du se mere på vores måleskema til beslag og ophæng.

Du kan bestille fejekosten på vores webshop.

 

Bestil DALA-SWEEPER her
DALA-SWEEPER fejekost på ECR25D minigraver