• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Stærk slagleklipper til minigravere

Funktionelt og effektivt redskab, der kan bruges til en bred vifte af opgaver indenfor skov og landsskabspleje.

Effektivt redskab

Med en slagleklipper til din minigraver, kan du effektivt vedligeholde skov og grønne områder. Minigraveren giver dig de bedste betingelser, for at arbejde på ufremkommelige steder, hvor man eksempelvis ikke kan bruge en traktor. Redskabet kan bruges til en lang række opgaver, her eksempelvis pleje af skovveje, naturstier, offentlige grønne områder eller ved boligområder. Den er ideel ved skråninger og lettere vådområder, hvor den klipper/knuser græs, krat, grene og buske. Dens kraftige hammerslagler knuser materialet hurtigt og effektivt, og resulterer i en grovere klipning. Vælger du eksempelvis størrelsen CB TC0-50, kan den knuse grene op til 20 mm.

Med sin stærke konstruktion, er den særdeles modstandsdygtig over for stød.

Rammer du en genstand i græs eller krat, kan du opleve at en slagle falder af. Denne kan udskiftes med en ny. Vi anbefaler, at du har ekstra slagler på lager – find dem under reservedele for slagleklippere.

Slagleklipperen er produceret af italienske Canginibenne, der er producent af redskaber til entreprenørmaskiner. Virksomheden er grundlagt i 1989 og er kendt for sine redskaber af høj kvalitet, både ved konstruktion, design og hvordan det enkelte redskab arbejder bedst.

Bestil slagleklipperen her
Canginibenne slagleklipper på Volvo EC20E minigraver

Brug slagleklipperen på din minigraver

Slagleklipperen kan bruges på flere størrelser minigravere.  Ved bestilling på webshoppen kan du vælge mellem flere forskellige ophæng, så redskabet kan passe på din maskine.

Slagleklipperen fra Canginibenne er et universelt redskab, som du kan bruge på flere forskellige mærker eksempelvis Volvo, Yanmar og Takeuchi.

I videoen her kan du se redskabet på Volvo EC20E, Volvo ECR25D og Eurocomach 12ZT.

Har du spørgsmål til valg af slagleklipper på din minigraver, er du velkommen til at kontakte os på tlf. tlf. +45 72 300 432 eller mail@sylvester-as.dk

Klik på videoen her og se slagleklipperen i brug.

 

Bestil Canginibenne slagleklipper

Slagleklipperen er tilgængelig i flere størrelser. Vælg mellem arbejdsbredden 50 cm, 70 cm eller 80 cm. Kan anvendes på maskiner op til 3,5 ton. Vi har slagleklippere til større maskiner, disse kan du se her. Slagleklipperne til de større maskiner er ikke tilgængelige på webshoppen, men du er velkommen til at kontakte os for nærmere information omkring mulige størrelser.

Ved valg af ophæng kan du finde mere information i vores måleskema til beslag og ophæng.

Du kan bestille slagleklipperen på vores webshop.

Bestil slagleklipperen her
Canginibenne slagleklipper