• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Dala-Klippen fældehoved - Ideel til skov og hegn

Effektivt redskab - velegnet til udtynding af skov, hegn eller områder med tættere bevoksning.

Robust og effektivt redskab

Med et Dala-Klippen fældehoved, kan du hurtigt og effektivt vedligeholde eller rydde områder med mindre træer, trimme hegn eller skråninger. Mange hårde timer med motorsaven kan erstattes.  Fældehovedet også kaldet en træklipper, kan klippe mindre træer og med griberne, kan du samle træet og læsse. Samtidigt kan du med redskabet på din gravemaskine klippe højtsiddende grene. Fældehovedet er udstyret med en fast kniv og en kraftig cylinder, og konstruktionen sikrer et fast greb omkring de klippede træer.

Ved at tilkøbe en akkumulator som tilbehør til fældehovedet, her størrelserne Dala-Klippen DGC250 eller Dala-Klippen DGC300, kan du håndtere flere træer på en gang ved klipning. Akkumulatoren sikrer, at de første træer du klipper fastholdes, så du igen kan klippe flere træer og dermed øge din fældekapacitet.

Dala-Klippen fældehoved er fra svenske Sit Right AB

 

 

Bestil Dala-Klippen fældehoved her
Dala-Klippen fældehoved

Brug Dala-Klippen fældehoved på din gravemaskine eller kran

Dala-Klippen fældehoved findes både til kran og flere størrelser gravemaskiner. Vi har flere størrelser på vores webshop, hvor du under specifikationer kan se hvilken der passer til din maskine.

Kombineres fældehovedet med en tiltrotator øges både effektivitet og fleksibilitet, da du får flere muligheder for at komme til de træer som skal klippes . Med en tiltrotator bliver det muligt at arbejde i flere vinkler uden at flytte maskinen.

Det betyder mindre brændstofsforbrug, mindre slid på maskinen, samt en mere effektiv arbejdstid.

I videoen kan du se fældehovedet i aktion på både Volvo ECR25D, Volvo ECR88D PRO og Volvo EW60E.

Bestil online

Du kan bestille Dala-Klippen fældehoved på vores webshop.

 

 

Bestil fældehoved her:
Dala-Klippen fældehoved