Forespørgsel på:

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Forespørg produkt
Har du brugt materiel eller maskine, du gerne vil lade indgå i en handel, kan du vedhæfte fil/billede her.
Maximum upload size: 268.44MB

brugt minigraver og minilæsser
inkl. udstyr til gode priser

Du kan med fordel investere i en brugt minigraver eller minilæsser, så længe service og garanti er blevet overholdt. En entreprenørmaskine er udviklet, så den kan holde til at blive brugt, og derfor kan en brugt entreprenørmaskine være en god investering for både den erfarne og mindre erfarne entreprenør. Hos Sylvester A/S har vi altid et stort udvalg gode, brugte maskiner på lager. Vi klargører, servicerer og sælger mange forskellige slags brugte entreprenørmaskiner, så hold godt øje med vores gode tilbud.

Forvent Sylvester Standard, når du handler en brugt minigraver eller minilæsser hos os. 

Se vores udvalg af forskellige brugte entreprenørmaskiner herunder. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og tager også din brugte maskine i bytte. Har du brugt materiel eller maskiner, du gerne vil lade indgå i handlen, klarer vi også det.

Kontakt os – og du har et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

RING TIL OS PÅ TELEFON 72 300 432, HVIS DU HAR BRUG FOR VORES VEJLEDNING.

DERFOR KØBER DU EN BRUGT MINILÆSSER ELLER MINIGRAVER HOS SYLVESTER A/S

Gennem mere end 15 år har vi specialiseret os i mindre entreprenørmaskiner som minigravere, minilæssere og gravemaskiner på hjul og bånd. Vi elsker at snakke om maskiner og udstyr til entreprenørmaskiner – også når du er på udkig efter en brugt minigraver eller brugt minilæsser. Vi lægger stor vægt på, at du får en præcis og ærlig rådgivning om de forskellige maskintyper, så du nemmere kan træffe dit valg. Din entreprenørmaskine er en investering på den lange bane, hvor både tid og økonomi spiller en stor rolle. Din maskine koster ikke bare det, den koster. Du skal tænke i lave driftsomkostninger og høj gensalgsværdi (TCO = Total cost of ownership). Det er det, vi ved en masse om – og gerne vil rådgive dig omkring. En entreprenørmaskine med Sylvester Standard leveres altid toptunet og med ekstra udstyr, som du ikke får med i prisen andre steder.

Vi står altid på mål for vores rådgivning, og vi hjælper dig gerne. Udover køb af maskinen, hjælper vi dig med service og reparation på vores eget værksted, så din investering holder i mange år.

Tag os med på råd, når du skal vælge din nye kompakte Volvo entreprenørmaskine – vi er her for at hjælpe dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første. Du vil med vores nyhedsbrev også få tilsendt rigtig gode tilbud på vores produkter og services.