Forespørgsel på:

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Forespørg produkt
Har du brugt materiel eller maskine, du gerne vil lade indgå i en handel, kan du vedhæfte fil/billede her.
Maximum upload size: 268.44MB

nye entreprenørmaskiner

Hos Sylvester A/S går vi aldrig på kompromis med vores udvalg af fabriksnye Volvo entreprenørmaskiner. Vælg kvalitet, når du skal vælge din nye kompakte entreprenørmaskine. Vores entreprenørmaskiner er naturligvis altid klargjorte og servicerede efter vores velkendte Sylvester standard. En minigraver eller minilæsser er udviklet med solid styrke og høj produktivitet for øje i forhold til nedbrydning og nedrivning. Brug vores erfaring til at vælge den optimale entreprenørmaskine og udstyr for dig.  Vi har altid forskellige modeller af minigravere og minilæssere stående i vores udstilling – klargjort med Sylvester Standard.

 

Se vores udvalg af forskellige Volvo entreprenørmaskiner herunder. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og tager også din brugte maskine i bytte. Har du andet brugt materiel eller maskiner, du gerne vil lade indgå i handlen, klarer vi også det.

Kontakt os – og du har et uforpligtende tilbud på en Volvo entreprenørmaskine indenfor 24 timer.

Ring til os på telefon 72 300 432, hvis du har brug for vores vejledning til at finde den rigtige entreprenørmaskine til dig.

Nye Volvo entreprenørmaskiner

Minilæssere

Volvo minilæssere er udstyret med den nyeste teknologi, moderne opbygninger og de strengeste sikkerhedskrav. Med en Volvo minilæsser er du med til at passe på miljøet grundet maskinernes motorer med lave emissioner.

Minigravere

Med en Volvo minigraver øger du din produktivitet og effektivitet. Volvos minigravere er udstyret med den nyeste teknologi, som giver den effektivitet og ydeevne med laveste omkostninger. 

Nye klargjorte & brugte entreprenørmaskiner

Nye klargjorte maskiner

Det er den lille detalje, der gør forskellen. Det gælder både, når vi taler om maskiner og udstyr til maskiner. Når du handler Hos Sylvester A/S taler vi om teknik, ikke bare praktisk udførelse. 

Brugte maskiner

Se alle vores brugte minigravere og minilæssere  her. 

Få optimeret din entreprenørmaskine

Vi har eget serviceværksted, og vores serviceteam kan skræddersy din Volvo entrenørmaskine med dit ønskede udstyr, f.eks. med tiltrotator, skovl, sortergrab, hydraulik hamre, LED lys mv. Vi har altid forskelligt udstyr på lager – også til andre entreprenørmaskiner end Volvo.

Kontakt os gerne for ekstraudstyr eller tilbehør til din Volvo entreprenørmaskine. Sender du os en prisforespørgsel, kan du som udgangspunkt forvente et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

DERFOR SKAL DU KØBE DIN NYE VOLVO ENTREPRENØRMASKINE HOS SYLVESTER A/S

Gennem mere end 15 år har vi specialiseret os i mindre entreprenørmaskiner som minigravere, minilæssere og gravemaskiner på hjul og bånd. Vi elsker at snakke om maskiner og udstyr til entreprenørmaskiner. Vi lægger stor vægt på, at du får en præcis og ærlig rådgivning om de forskellige maskintyper, så du nemmere kan træffe dit valg. Din entreprenørmaskine er en investering på den lange bane, hvor både tid og økonomi spiller en stor rolle. Din maskine koster ikke bare det, den koster. Du skal tænke i lave driftsomkostninger og høj gensalgsværdi (TCO = Total cost of ownership). Det er det, vi ved en masse om – og gerne vil rådgive dig omkring. En Volvo entreprenørmaskine med Sylvester Standard leveres altid toptunet og med ekstra udstyr, som du ikke får med i prisen andre steder.

Vi står altid på mål for vores rådgivning, og vi hjælper dig gerne. Udover køb af maskinen, hjælper vi dig med service og reparation på vores eget værksted, så din investering holder i mange år.

Tag os med på råd, når du skal vælge din nye kompakte Volvo entreprenørmaskine. Vi er her for at hjælpe dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første. Du vil med vores nyhedsbrev også få tilsendt rigtig gode tilbud på vores produkter og services.