Forespørgsel på:

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Forespørg produkt
Har du brugt materiel eller maskine, du gerne vil lade indgå i en handel, kan du vedhæfte fil/billede her.
Maximum upload size: 268.44MB

Vi tænder op i grillen og byder dig velkommen til vores kæmpe DEMO – & LAGERSALG den sidste weekend i
september. Det her vil du ikke gå glip af!

Masser af gode tilbud til dig

– Demomaskiner fra Volvo Åben Grusgrav 2019
– Brugte maskiner
– Variant erhvervstrailere
– Forskelligt udstyr til maskiner f.eks. Volvo hammer

Vi krydrer stemningen med fremvisning af forskellige gravemaskiner, mens vi hygger med pølser på grillen og lidt vådt til ganen.

Hold godt øje med Facebook, hvor vi viser nogle af de gode tilbud, vi har, men vi opfordrer til at kigge ud til os, da vi ikke har alle vores tilbud online !!

DEMOMASKINER

– til super skarpe demopriser
Vi har netop turneret rundt i Danmark til Volvo’s Åben Grusgrav arrangementer, hvor vi har demonstreret nogle af Volvos nyeste og bedste grave- og læssemaskiner.
OBS – Vi har kun 1 stk. af hver, som vi sælger til super skarpe demopriser!

 Volvo entreprenørmaskiner – demo og lagersalg. Minilæssere og gravemaskiner. Nye og brugte. Lagersalg af udstyr f.eks. skovle.

LAGERSALG AF UDSTYR

– tilbud på f.eks. Volvo hammer!
Mangler du udstyr til din maskine? Vi har fået oprydningskuller, og vi går hele lageret igennem. Vi laver helt sikkert nogle tilbud, du ikke vil misse.

Alt sammen foregår hos Sylvester A/S på Platinvej 9 i Kolding
– hyggelig stemning, pølser på grillen, øl & sodavand på køl! Vi har selvfølgelig god tid til at snakke udstyr og maskiner med alle, der kigger ind til os.

Sæt kryds i kalenderen:
Fredag den 27/9 kl. 12-17
Lørdag den 28/9 kl. 9-16

Ses vi?

GODE TRAILERTILBUD

– super tilbud på Variant maskintrailer
Mangler du en trailer til at transportere din maskine? Vi har gjort det nemt for dig og har lavet nogle rigtig gode trailertilbud til jer på en af vores Variant maskintrailere. OBS. Vi har kun 10 stk. af denne

GODE TILBUD PÅ BRUGTE MASKINER

Hvis du leder efter en brugt maskine i rigtig god stand, så har vi forskellige typer og forskellige mærker klargjorte på pladsen. Vi kan også tilbyde særlige fordelagtige finansieringsmuligheder med vores Gehl minilæssere. Vi har pt. kun 3 stk. tilbage!

Del med dit netværk