Forespørgsel på:

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Forespørg produkt
Har du brugt materiel eller maskine, du gerne vil lade indgå i en handel, kan du vedhæfte fil/billede her.
Maximum upload size: 268.44MB

INKL. S30/150 HALVAUTOMATISK
HURTIGSKIFT OG 1 STK. 50 CM. SKOVL

Volvo EC18E til kampagnepris hos Sylvester A/S

SPAR 20.000 KR.!

Er 2020 også dit Volvo kompakt år? Skal 2020 være dét år, hvor du endelig sætter dig i sædet i din helt nye Volvo kompakt entreprenørmaskine? Eller har du også hørt historierne om, at Volvo kompakt entreprenørmaskiner er for dyre?

De første par gange vi talte med nogle af vores nye kunder, hørte vi tit, at Volvo var for dyre. Men er de nu også det?
Husker du at tage alle de rigtige ting med i overvejelserne, når der skal købes en ny maskine?
Når der skal regnes et tilbud på et stykke entreprenørarbejde, så er det et spørgsmål om, hvor meget der skal med i opgaven, kvaliteten af arbejdet der udføres og en masse små ting, som er vigtige for det samlede projekt. Alle disse ting udgør en pris, som afspejler opgavens detaljegrad, materialer og kvaliteten af det færdige resultat. Hvorfor skulle det være anderledes, når man investerer i sin nye maskine?

Vi kan levere varen

Ting som materialer, standardudstyr, holdbarhed, ydeevne, gensalgsværdi og meget mere, er noget af det som i sidste ende definerer en god eller dårlig handel. Vi her hos Sylvester A/S ved, hvad I kræver af jeres maskiner, og vi er klar til at levere varen. Men vi ved også, at der er meget mere i en stor investering end prisen, der står nederst i hjørnet på købsaftalen.

2020 er dit og vores Volvo kompakt år

Sylvester A/S er din specialist i Volvo kompakt entreprenørmaskiner, og vi tør godt udfordre dig på både fordomme og drømme om din næste maskine. Vi er ikke specialister i at sammensætte og udregne et entreprenørprojekt, men vi er specialister, når det kommer til at finde og optimere den perfekte maskine til dig og din virksomheds behov. Den maskine, som både understøtter din forretning, og er den bedste investering i det lange løb.

Derfor har vi også valgt, at 2020 skal være dit og vores Volvo kompakt år, så vi har lavet et kampagnetilbud på én af vores mest efterspurgte modeller – og det gælder hele 2020, eller så længe lager haves.

EN SPRITNY VOLVO EC18E GODT UDSTYRET MED S30/150 HALVAUTOMATISK HURTIGSKIFT OG 1 STK. 50 CM SKOVL OG DET ER TIL EN PRIS, HVOR INGEN KAN SIGE NEJ!

Leasing

Leasing eksempel:
Leasingafgift: 2.295,00 kr.
Leasingperiode: 60 måneder
Restværdi: 17.450,00 kr.
Første leasingafgift: 34.900,00 kr.

Læs mere om vores  fordelagtige leasingprodukter her

Med til dette tilbud får du selvfølgelig muligheden for finansiering via Volvo Finans sammen med en attraktiv forsikringsløsning, adgang til hele vores udstyrsprogram og så selvfølgelig vores velkendte Sylvester Standard.

At handle med Sylvester A/S betyder også, at du får adgang til vores service-del. Vi har nemlig vores egne udekørende servicebiler, eget værksted og vi står altid klar til at hjælpe. Vi ved godt, at tid er penge, og vi ved, at maskinerne ikke skal stå stille.

At komme med postulater som dette kræver selvfølgelig mod, og dét har vi hos Sylvester A/S. Vi har modet til at stå på mål for, at Volvo kompakt entreprenørmaskiner er den ideelle løsning. Vi har modet til at bevise det – har du modet til at prøve os efter?

SPAR 20.000 KR.

KAMPAGNEPRIS KUN 174.500 KR. EKSKL. MOMS

Del med dit netværk