Forespørgsel på:

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Forespørg produkt
Har du brugt materiel eller maskine, du gerne vil lade indgå i en handel, kan du vedhæfte fil/billede her.
Maximum upload size: 268.44MB

En minigraver leasing-
og finansieringsaftale
– hvad skal du vælge?

Vil du eje, lease eller forsikres? Kvalitet, komfort, styrke, sikkerhed og bomløftekraft. Dette er blot nogle af de ord, der skal være kendetegnende for din nye entreprenørmaskine. For at kunne realisere dine drømme tilbyder Sylvester A/S flere forskellige betalingsformer, herunder også finansiering og leasing. En aftale omkring leasing af minigraver eller finansieringsordning samt forsikring giver dig ikke bare tryghed men oftest også en bedre forretning. Både som nystartet eller som stor virksomhed kan der være store fordele i at gøre brug af leasing af minigraver, fordi det giver dig adgang til det seneste nye inden for maskiner, teknologi og automatisering.

Hos Sylvester A/S tilbyder vi salg af maskiner og udstyr med finansiering under samme tag. Vi tilbyder – efter ønske – en helhedsløsning inkl. ekstra finesser og udstyr, som skaber værdi, og som støtter din vækst og ambitioner. Vi giver dig hermed store konkurrencefordele.  Kontakt os gerne for mere info.

Få en LEASING- OG FINANSIERINGSAFTALE
leasing og udlejning af minigraver

Samarbejde med solide finansieringsselskaber

Vi har flere udvalgte finansieringsselskaber, som vi bruger, når vi skal finde et fordelagtigt tilbud til dig, bl.a. Volvo Finansiel Services og DLL Group. Vi har ydermere samarbejde med de fleste finansieringsselskaber, og vi kan derfor til enhver tid tilbyde konkurrencedygtige priser på både finansiering og leasing af minigravere og andre nye kompakte entreprenørmaskine.

Med vores kendskab til branchen står du rigtigt godt stillet i forhold til skræddersyede finansierings- og forsikringsløsninger i forhold til:

 • Entreprenørmaskiner
 • Nye Volvo kompaktmaskiner
 • Brugte maskiner
 • Variant trailere

 

Vi anbefaler, at du kontakter os for at få beregnet en månedspris på finansiering af en ønsket maskine. På den måde får du et hurtigt overblik og kan på en nem måde se, at finansiering oftest er en stor fordel – også for dig og din virksomhed.

Vil du eje, lease eller forsikre din entreprenørmaskine?

Hvad enten du ønsker at eje eller leje din nye minigraver, minilæsser eller anden maskine, så få altid en uforpligtende beregning fra os. En aftale om leasing af minigraver kan skræddersys efter behov.

Det hurtige overblik med Volvo Finansiel Services

Finansiel leasing – Du får fuld brugsret til maskinen uden at binde din likviditet. Aftalen har faste månedlige betalinger med mulighed for en fleksibel betalingsplan. Din maskine figurerer i balancen og ved udløb af leasingkontrakten henviser du en køber til maskinen.

Operationel leasing – Du lejer maskinen uden risici ved afskrivning eller bortskaffelse. De månedlige betalinger bogføres som omkostninger, og ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt maskinen til os.

Forsikring – Du har brug for at beskytte din forretning mod uheld. Med vores forsikringsmuligheder er omkostningerne fornuftigt afbalanceret i forhold til risikoen. Du kan også få hjælp til reparation af skader og minimering af eventuelle følgeskader.

leasing og udlejning af minigraver
Sylvester A/S tilbyder finansiering

 Fra volvo financial service kan du få mere end blot forsikringer

 

 • One stop shopping. Din maskine, reservedele, service, finansiering og forsikring kan samles i ét tilbud. Når du finansierer din maskine gennem Sylvester A/S, bevarer du dine kreditrammer hos din bank, så du kan bruge den til andre formål
 • Industriel ekspertise og skræddersyede løsninger. Ingen kender en Volvo bedre end Volvo (og dermed også Sylvester A/S). Vi har også forståelse for forretningsmæssige udfordringer samt op- og nedture i konjunkturerne, så alle tilbud afgives med en dyb forståelse for lige præcis din situation og behov
 • Hurtig responstid. Du kan til enhver tid kontakte både Volvo og Sylvester inden for kontraktens løbetid, og du vil til enhver tid få et hurtigt svar

    Kontakt os gerne for mere info.

det hurtige overblik med dll financial solutions partner

 Med en leasing aftale hos DLL Financial Solution gennem Sylvester A/S har du trygge rammer for din investering. Du har 3 forskellige metoder inden for leasing, som du kan læse mere om herunder. Vi har stor ekspertise i leasing af maskiner og udstyr. Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

udlejning og leasing af minigraver

finansiel leasing

Med finansiel leasing overtager din virksomhed ejerskabet, når leasingperioden udløber.

Egenskaber

 • Faste månedlige betalinger
 • Leasingtager ejer udstyret, når leasingperioden udløber
 • Fuldt fradragsberettigede leasingomkostninger
 • Betaling af udstyr over tid

Fordele

 • Faste udgifter forenkler budgetteringen
 • Leasingtager får det fulde skattefradrag
 • Opretholder driftskapitalen
udlejning og leasing af minigraver

OPerationel leasing

Med operationel leasing betaler din virksomhed leje for at bruge udstyret, og der foreligger forskellige muligheder, når leasingperioden udløber. 

Egenskaber

 • Faste månedlige betalinger
 • Leasingtager ejer udstyret, når leasingperioden udløber
 • Fuldt fradragsberettigede leasingomkostninger
 • Betaling af udstyr over tid

Fordele

 • Faste udgifter forenkler budgetteringen
 • Leasingtager får det fulde skattefradrag
 • Opretholder driftskapitalen
udlejning og leasing af minigraver

KØBEKONTRAKT

Med en købekontrakt kan din virksomhed købe udstyret for et beløb som fastsættes, når kontrakten indgås.

Egenskaber

 • Faste månedlige betalinger
 • Mulighed for at købe til fast pris
 • Betaling af udstyr over tid

Fordele

 • Faste udgifter forenkler budgetteringen
 • Operationelt ejerskab
 • Opretholder driftskapitalen

DERFOR SKAL DU KØBE DIN NYE MINILÆSSER ELLER MINIGRAVER HOS SYLVESTER A/S

Gennem mere end 15 år har vi specialiseret os i mindre entreprenørmaskiner som minigravere, minilæssere og gravemaskiner på hjul og bånd. Vi elsker at snakke om maskiner og udstyr til entreprenørmaskiner. Vi lægger stor vægt på, at du får en præcis og ærlig rådgivning om de forskellige maskintyper, så du nemmere kan træffe det rette valg. Din entreprenørmaskine er en investering på den lange bane, hvor både tid og økonomi spiller en stor rolle. Din maskine koster ikke bare det, den koster. Du skal tænke i lave driftsomkostninger og høj gensalgsværdi (TCO = Total cost of ownership). Det er det, vi ved en masse om - og gerne vil rådgive dig omkring. En entreprenørmaskine med Sylvester Standard leveres altid toptunet og med ekstra udstyr, som du ikke får med i prisen andre steder.

Vi står altid på mål for vores rådgivning, og vi hjælper dig gerne. Udover køb af maskinen, hjælper vi dig med service og reparation på vores eget værksted, så din investering holder i mange år.

Tag os med på råd, når du skal vælge din nye kompakte Volvo entreprenørmaskine - vi er her for at hjælpe dig!

Book service online