• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Sylvester A/S

Autoriseret Volvo kompakt forhandler

Mød Tom Sylvester – Indehaver og grundlægger af Sylvester A/S

Sylvester A/S blev grundlagt tilbage i 2005 af familien Sylvester. Virksomheden startede som en ”hobbyvirksomhed” i en kold lagerhal i bydelen Harte i Kolding. Efter at have passeret et par milepæle, stod valget nu mellem at forblive en hobbyvirksomhed eller starte en professionel maskinhandel. Valget faldt på det sidste. Herefter skiftede vi vores fuldtidsjob ud for at drive virksomheden på fuld tid samtidig med at vi flyttede til et større domicil i det nordlige Kolding.

Da jeg var med til at grundlægge Sylvester A/S, var det udelukkende på grund af min passion for maskiner. Med en far som maskinfører lå diesel og entreprenørmaskiner nærmest i blodet på mig. Jeg blev udlært som maskinarbejder i 1998. Efter nogle år på arbejdsmarkedet som montør, besluttede jeg mig for at tage maskinmesteruddannelsen og gennemførte min sidste eksamen i starten af 2006. Efter et år med et par forskellige maskinmestre jobs, gik jeg ind i Sylvester A/S på fuld tid. Efter mange års ejerskab af familien Sylvester, overtog jeg i 2018 100 % af ejerskabet

Skal jeg hjælpe dig med at finde din nye minigraver eller minilæsser?

Kontakt
Tom Sylvester

Du får meget mere end bare en maskine

”Vores viden og erfaring sikrer, at du får den bedste maskine tilpasset din forretning.”

I 2017 blev Sylvester A/S forhandler af hele Volvos kompaktprogram. Det er et kvalitetsstempel, vi er utroligt stolte af. Vi er i dag én af landets førende forhandlere af alle Volvo kompakte entreprenørmaskiner. Udover Volvo forhandler vi selvfølgelig også udstyr og tilbehør, samt alle slags brugte kompakte entreprenørmaskiner. Med andre ord kan du trygt henvende dig til os, og vi vil altid være behjælpelige med at finde lige præcis den maskine, du står og mangler.

Kontakt os endelig eller kig ud på adressen Platinvej 9 i Kolding og se vores store udvalg af både nye og brugte kompakte entreprenørmaskiner, udstyr til alle slags maskiner og det store udvalg i nye Variant erhvervstrailere. Foruden vores store udstilling, har vi vores eget lille demoområde, hvor du kan få lov at afprøve din nye maskine og få en følelse af om I passer sammen. Har vi ikke lige det, du søger, kan vi få det hjem og vi kan levere i hele Danmark. Vi giver original fabriksgaranti med på alle nye maskiner.

Hos Sylvester A/S møder du altid et dedikeret og engageret team, der tilsammen udgør Sylvester A/S, og sammen står vi klar til hjælpe dig.

Volvo minigraver ved Sylvester A/S

Vores vision – Sylvester standard

Mit store engagement i Sylvester A/S er, fordi jeg har en vision om altid at være på forkant med udviklingen, altid at være tæt på hvor det sker og altid at kunne give den bedste rådgivning til vores kunder. Den vision er eviggyldig og vil altid være drivkraften bag mig og Sylvester A/S.

Så når du handler din kompakte entreprenørmaskine hos Sylvester A/S, sætter jeg en meget stor ære i at maskinen bliver klargjort og garantiregistreret efter producentens forskrifter, samt at den monteres med det udstyr og tilbehør fra leverandører der kan leve op til mine høje krav til kvalitet og service.

Det er det som mine engagerede medarbejdere og jeg kalder for “Sylvester standard”

Med venlig hilsen

Tom Sylvester

Læs mere
Volvo minilæssere ved Sylvester A/S