Forespørgsel på:

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Forespørg produkt
Har du brugt materiel eller maskine, du gerne vil lade indgå i en handel, kan du vedhæfte fil/billede her.
Maximum upload size: 268.44MB

Outlet Salg – udstyr

I vores outlet salg finder du både nyt og brugt udstyr til gode priser. Vælg kvalitet, når du skal vælge udstyr til din nye kompakte entreprenørmaskine – også selvom du køber brugt udstyr til entreprenørmaskine. Vi har forskelligt udstyr af høj kvalitet, der f.eks. passer til Volvo, Caterpillar og Yanmar mm.

Alt udstyr har været gennem en kvalitetskontrol, førend det kommer i vores outlet salg. 

Se vores udvalg af det forskellige outlet salg herunder.  Du kan også kigge ud til os på Platinvej 9 i Kolding og gøre en god handel. Først-til-mølle naturligvis af disse tilbud. 

Kontakt os – og du har et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

RING TIL OS PÅ TELEFON 72 300 432, HVIS DU HAR BRUG FOR VORES VEJLEDNING.

DERFOR KØBER DU DIN NYE MINILÆSSER ELLER MINIGRAVER HOS SYLVESTER A/S

Gennem mere end 15 år har vi specialiseret os i mindre entreprenørmaskiner som minigravere, minilæssere og gravemaskiner på hjul og bånd. Vi elsker at snakke om maskiner og udstyr til entreprenørmaskiner. Vi lægger stor vægt på, at du får en præcis og ærlig rådgivning om de forskellige maskintyper, så du nemmere kan træffe dit valg. Din entreprenørmaskine er en investering på den lange bane, hvor både tid og økonomi spiller en stor rolle.

Tag os med på råd, når du skal vælge din nye kompakte Volvo entreprenørmaskine – vi er her for at hjælpe dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første. Du vil med vores nyhedsbrev også få tilsendt rigtig gode tilbud på vores produkter og services.