• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Sylvester standard

Hos Sylvester A/S møder du altid et dedikeret og engageret team, der tilsammen udgør Sylvester A/S, og sammen står vi klar til hjælpe dig.

Sylvester standard - høj kvalitet og service

Når du handler din nye minigraver eller minilæsser hos Sylvester A/S, får du personlig og faglig rådgivning fra start til slut. Vi vægter kvalitet og høj service, og sætter en stor ære i at finde den helt rigtige kompakt entreprenørmaskine til din forretning. Med vores store udvalg i maskiner, udstyr og erhvervstrailere kan vi sammensætte en totalløsning, tilpasset dit behov og arbejdsopgaver.

Vi er med dig hele vejen og sørger for at du får en minigraver eller minilæsser, der er klargjort og garantiregistreret efter producentens forskrifter.

Gennem mere end 15 år har vi specialiseret os i mindre entreprenørmaskiner som minigravere, minilæssere og gravemaskiner på hjul og bånd. Vi lægger stor vægt på, at du får en præcis og ærlig rådgivning om de forskellige maskintyper, så du nemmere kan træffe det rette valg.

En entreprenørmaskine med Sylvester standard leveres altid toptunet og med ekstra udstyr, som du ikke får med i prisen andre steder.

Kontakt
Volvo minigraver ved Sylvester A/S

Derfor skal du købe din nye entreprenørmaskine hos Sylvester A/S

Sylvester A/S er hele Danmarks kompakt forhandler. Siden 2017 har Sylvester A/S været forhandler af Volvos kompaktprogram. Med det partnerskab er du som kunde ved Sylvester A/S sikret:

  • Opdateret specialist viden omkring de nyeste modeller og teknologier gennem Volvo CE’s Learningcenter
  • Teknikere, der er uddannet i den nyeste software til fejlsøgning og opdatering af maskinerne
  • Høj grad af service, da Sylvester A/S har direkte adgang til teknisk support ved Volvo Construction Equipment og Volvo Entreprenørmaskiner.

En Volvo entreprenørmaskine er ikke bare en maskine. Med den rigtige rådgivning, det rigtige udstyr og den viden det kræver for at komme godt fra start, står du med en stærk ressource, der sikrer effektivitet og drift i din hverdag.

Når du køber en Volvo entreprenørmaskine hos Sylvester A/S viser vi dig altid maskines funktioner, så du er klædt på til at bruge maskinen optimalt.

Volvo minigravere og minilæssere ved Sylvester A/S

Høj faglighed

Din entreprenørmaskine er en investering på den lange bane, hvor både tid og økonomi spiller en stor rolle. Din maskine koster ikke bare det, den koster. Du skal tænke i lave driftsomkostninger og høj gensalgsværdi (TCO = Total cost of ownership). Det er det, vi ved en masse om – og gerne vil rådgive dig omkring.

“Mit store engagement i Sylvester A/S skyldes min vision om altid at være på forkant med udviklingen, altid at være tæt på, hvor tingene sker og altid at kunne give den bedste rådgivning til vores kunder. Den vision er eviggyldig og vil altid være drivkraften for mig og Sylvester A/S”.

Tom Sylvester

Indehaver og grundlægger af Sylvester A/S

Kontakt
Tom Sylvester