• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Maskiner

Er du på udkig efter en ny minigraver eller minilæsser?

Hos Sylvester A/S går vi aldrig på kompromis med vores udvalg af fabriksnye Volvo entreprenørmaskiner. Vælg kvalitet, når du skal vælge din nye kompakte entreprenørmaskine.  Vores maskiner er naturligvis altid klargjorte og servicerede efter vores velkendte Sylvester standard.

Se det store udvalg af entreprenørmaskiner herunder. Bestil et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information vedr. vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar med faglig sparring og rådgivning. Kontakt os her.

Maskiner

Find den rigtige maskine til dit behov

En minigraver eller minilæsser er udviklet med solid styrke og høj produktivitet for øje i forhold til nedbrydning og nedrivning. Brug vores erfaring til at vælge den optimale entreprenørmaskine og udstyr for dig. Vi har eget serviceværksted, og vores serviceteam kan skræddersy din Volvo entrenørmaskine med dit ønskede udstyr, f.eks. med tiltrotator, skovl, sortergrab, hydraulik hamre, LED lys mv. Vi har altid forskelligt udstyr på lager – også til andre entreprenørmaskiner end Volvo.

Når du har valgt din maskine, kan du også tilføje forskelligt udstyr til din forespørgsel og således sende en samlet forespørgsel på den kompakt maskine der kan dække dit behov. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 2 arbejdsdage.

Vi står altid klar med rådgivning, og vi hjælper dig gerne. Udover køb af maskinen, hjælper vi dig med service og reparation på vores eget værksted, så din investering holder i mange år.

Hvorfor vælge en maskine fra Sylvester A/S?

Gennem mere end 15 år har vi specialiseret os i mindre entreprenørmaskiner som minigravere, minilæssere og gravemaskiner på hjul og bånd. Vi lægger stor vægt på, at du får en præcis og ærlig rådgivning om de forskellige maskintyper, så du nemmere kan træffe dit valg. Din entreprenørmaskine er en investering på den lange bane, hvor både tid og økonomi spiller en stor rolle. Din maskine koster ikke bare det, den koster. Du skal tænke i lave driftsomkostninger og høj gensalgsværdi (TCO = Total cost of ownership). Det er det, vi ved en masse om – og gerne vil rådgive dig omkring. En Volvo entreprenørmaskine med Sylvester Standard leveres altid toptunet og med ekstra udstyr, som du ikke får med i prisen andre steder.