• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Elektriske maskiner

Fremtidens kompakte entreprenørmaskine fra Volvo er eldrevet. Med den nye serie af elektriske maskiner fra Volvo kan du udføre de samme opgaver som ved den konventionelle dieselversion, men med langt mindre miljøbelastning end hidtil. Med en robust maskine drevet af ren batteridrift vil du opnå et meget bedre arbejdsmiljø grundet færre vibrationer, lavt støjniveau og en bedre luftkvalitet.

Hos Sylvester A/S kan vi tilbyde to forskellige elektriske maskiner fra Volvo, her en minigraver Volvo Ecr25 Electric og en kompakt læssemaskine, Volvo L25 Electric. Se maskinerne herunder. Bestil et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information vedr. vores udvalg,  er du velkommen til at kontakte Sylvester A/S på tlf. +45 72300432 eller mail@sylvester-as.dk.

Se maskiner på lager
Volvo L25 Electric minilæsser

Elektriske maskiner

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Vælg en elektrisk kompakt maskine

Er du klar til at udvide din forretning med en elektrisk maskine? Udvid din forretning med fremtidens elektriske maskine fra Volvo. Med en Volvo ECR24 Electric og en Volvo L25 Electric har Volvo skabt et sortiment af elektriske maskiner tilpasset kravene i den moderne verden, samt vejen til en mere bæredygtig fremtid.

Med en elektrisk maskine styrker du i den grad din forretning, da du kan udføre dine arbejdsopgaver på en mere støjsvag og renere måde. Med begge maskiner får du mulighed for at arbejde udenfor almindelig arbejdstid indendørs samt støjfølsomme steder som hospitaler, gågaden og parker.

Sylvester A/S har et tæt samarbejde med Volvo Entreprenørmaskiner omkring service, opdatering af nye Volvo produkter samt support til vores kunder. Hos Sylvester A/S har du muligheden for at tilkøbe en Volvo serviceaftale.