• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Minilæsser

Med en Volvo minilæsser er du sikret en kvalitetsstandard der gør, at Sylvester A/S er stolte af at være den danske forhandler af Volvo kompakte maskiner. Se det store udvalg af minilæssere til salg herunder.

Se maskiner på lager
Volvo L30GS minilæsser

Minilæsser

Viser alle 7 resultater

Vælg den rigtige Volvo minilæsser

Med en kompakt Volvo minilæsser får du en produktiv og effektiv maskine, der kan anvendes til mange forskellige arbejdsopgaver indenfor eksempelvis landbrug, anlægsgartnere eller entreprenører. En minilæsser er en alsidig maskine, som især er velegnet til at løfte og læsse forskellige materialer, samt transportere det over små afstande. Volvo minilæssere er udstyret med den nyeste teknologi, moderne opbygninger og de strengeste sikkerhedskrav. Med en Volvo minilæsser er du med til at passe på miljøet grundet maskinernes motorer med lave emissioner.

Sylvester A/S tilbyder endvidere et stort udvalg af udstyr til de forskellige minilæssere.

Når du vælger en minilæsser fra Sylvester A/S

Når du handler din kompakte entreprenørmaskine hos Sylvester A/S, sætter vi en meget stor ære i at maskinen bliver klargjort fuldstændigt efter producentens forskrifter, samt at den kan monteres med udstyr og tilbehør fra leverandører, der kan leve op til vores høje krav til kvalitet og service.

Sylvester A/S har også eget serviceværksted. Vi servicerer alle mærker og modeller af kompakte entreprenørmaskiner og monterer ekstraudstyr og lignende. Vores dygtige mekanikere sørger altid for, at alt materiel vi sender ud fra Sylvester A/S er klargjort og serviceret efter vores Sylvester Standard.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information vedr. vores udvalg af minilæssere til salg,  er du velkommen til at kontakte Sylvester A/S på tlf. +45 72 300 432 eller mail@sylvester-as.dk. Vi står klar med faglig sparring og rådgivning.