• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Minigraver

Med en Volvo minigraver øger du din produktivitet og effektivitet. Sylvester A/S har et bredt udvalg af minigravere, så der er helt sikkert også en til dig.

Se maskiner på lager
Volvo EC20E minigraver

Minigraver

Viser alle 13 resultater

Vælg den rigtige Volvo minigraver

Sammensæt din egen Volvo minigraver, så den er tilpasset helt efter dine behov. Volvos minigravere er udstyret med den nyeste teknologi, som giver den effektivitet og ydeevne med laveste omkostninger. Valget af din nye minigraver afhænger af dine arbejdsopgaver, de tekniske egenskaber samt det udstyr, du vælger at udruste maskinen med. Sylvester A/S har et bredt udvalg af kompakt minigravere til salg, hvor du her også har mulighed for at købe en erhvervstrailer, der kan transportere din maskine. Lad os rådgive dig omkring den bedste løsning til dig.

Vi står for kvalitet og ærlig rådgivning, uanset om du handler brugt eller helt nyt. Dette mantra har været grundlæggende alle årene. I et evigt udviklende marked er det vigtigt, at vi altid er forrest. Sylvester A/S har et tæt samarbejde med Volvo Entreprenørmaskiner omkring service, opdatering af nye Volvo produkter samt support til vores kunder. Hos Sylvester A/S har du muligheden for at tilkøbe en Volvo serviceaftale.

Når du vælger en Volvo minigraver fra Sylvester A/S

Når du handler din kompakte entreprenørmaskine hos Sylvester A/S, sætter vi en meget stor ære i at maskinen bliver klargjort fuldstændigt efter producentens forskrifter, samt at den kan monteres med udstyr og tilbehør fra leverandører, der kan leve op til vores høje krav til kvalitet og service.

Det er det, vi kalder for Sylvester Standard. For at kunne yde den service, vi forventer af os selv, er vi nødt til altid at være med, hvor det sker og i første række, når der kommer ny teknik og nye metoder. Det betyder også, at alle hos Sylvester A/S er specialiserede indenfor deres fag, efteruddannede og altid har de nyeste og mest relevante fagkurser og opdateringer i bagagen.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information vedr. vores udvalg af Volvo minigravere, er du velkommen til at kontakte Sylvester A/S på tlf. +45 72 300 432 eller mail@sylvester-as.dk. Vi står klar med faglig sparring og rådgivning.