• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

3-vejs tiptrailere

Har du brug for en universal trailer, der kan transportere mange forskellige ting?

Se det store udvalg i 3-vejs tiptrailere herunder. Bestil et uforpligtende tilbud allerede i dag. Hvis du søger en erhvervstrailer der kan transportere din maskine, kan du se alle vores maskintrailere.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information vedr. vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar med faglig sparring og rådgivning. Kontakt os her.

Variant 3-vejs tiptrailer

3-vejs tiptrailere

Viser alle 5 resultater

Derfor skal du vælge en 3-vejs tiptrailer

Med 3-vejs tiptrailere får du en alsidig trailer, hvor af- og pålæsning er særdeles nem og effektiv. Sylvester A/S har et bredt udvalg af 3-vejs tiptrailere fra Variant med el-hydraulisk tip og varmgalvaniseret stålbund. Med en 3-vejs tiptrailer er du godt klædt på til den daglige drift. Med traileren kan du transportere din maskine, løse materialer, pallegods og ved valg af netgitter har du også mulighed for nemt at transportere haveaffald, hvis du eksempelvis er anlægsgartner.

Køb af erhvervstrailer hos Sylvester A/S

Vi tilbyder naturligvis gode finansieringsmuligheder til enhver erhvervstrailer, hvor du har mulighed for selv at bestemme løbetiden og de månedlige afdrag. Du kan til enhver få en uforpligtende tilbud på finansiering hos os.

Husk at du har mulighed for at bytte din brugte trailer til en ny Variant erhvervstrailer.

Hvis traileren er på lager sørger vi naturligvis for, at din trailer står klargjort med nummerplade, når du henter den.