• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Redskaber til minigravere

Hvilken opgave skal du løse med din minigraver?

Hos Sylvester A/S finder du et bredt udvalg af redskaber til minigraver og gravemaskiner. Vælg dine nye redskaber herunder og få et uforpligtende tilbud.

Redskaber til minigravere

Redskaber til din minigraver

En minigraver er en effektiv maskine, som kan udrustes på mange forskellige måder, så den passer til din forretning og den type af opgaver, du løser. Ved at udruste minigraveren med redskaber, der præcist passer til maskinfører, arbejdssted og opgavetype, står du med en maskine, der repræsenterer stor alsidighed, præcision ved udførslen af en opgave, samt nye forretningsmuligheder.

Stort udvalg

Hos Sylvester A/S er alle redskaber af høj kvalitet, så du sikres maksimal effektivitet, funktionalitet og drift i din hverdag.

Udvalget spænder fra hydrauliske hamre, pallegafler til boreudstyr fra anerkendte producenter som engcon, Canginibenne og Dala-griben. Med de rigtige redskaber til din minigraver er du klædt på til at løse en bred vifte af opgaver indenfor entreprenørarbejde, anlægsarbejde og byggeri eksempelvis planeringsarbejde, materialehåndtering, nedbrydning, skovpleje eller beskæring af grene og buske.

Vælger du eksempelvis en tiltrotator til din minigraver får du en universel maskine med et ”fleksibelt håndled”, der gør maskinen mere lønsom, effektiv, og fleksibel, bl.a. fordi du med en tiltrotator kan grave i alle vinkler uden at flytte minigraveren. Det betyder at du kan arbejde på områder med begrænset plads og at du reducerer brændstofforbruget, samt slid på maskinen.

Bestil dine redskaber online

På vores webshop kan du købe udvalgte redskaber online – nemt og hurtigt. Hvis du søger en skovl til din minigraver, kan du finde et større udvalg af forskellige skovle til forskellige maskinstørrelser. Se dem alle her.

Med vores mange års erfaring i branchen og et dybdegående branchekendskab har vi sammensat et udvalg, der gør det nemt for dig at udruste din minigraver, så den opfylder dine specifikke behov.

Kontakt Sylvester A/S

Har du spørgsmål til vores udvalg af redskaber til minigraver og andre gravemaskiner eller har du brug for faglig sparring og rådgivning, så kan vi hjælpe dig på tlf. +45 72300432 eller mail@sylvester-as.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt indenfor alm. arbejdstid.