• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Skovle til gravemaskiner

Skovle til gravemaskiner og minigravere af høj kvalitet i forskellige størrelser og til forskellige opgaver. Se vores store udvalg i skovle her.

Graveskovl til minigraver

Skovle til gravemaskiner

Find den rigtige skovl til din maskine

Hos Sylvester A/S finder du et bredt udvalg af skovle til gravemaskiner i forskellige maskinstørrelser, og som kan passe til forskellige gravemaskiner bl.a. Volvo, Yanmar, Caterpillar og Takeuchi.

Vores leverandører er nøje udvalgt, og udvalget gør det nemt for dig at finde en skovl, som passer til din maskine og dit behov. Du kan vælge mellem en lang række af skovle med forskellige funktioner, såsom lerskovle, graveskovle, risteskovle og svenskerskovle.

Foruden vores udvalg i skovle, kan du finde et bredt udvalg af andet udstyr til din minigraver bl.a. tiltrotatorer, sortergrabbe, eller oprivere.

Hvorfor vælge udstyr fra Sylvester A/S?

Når du vælger udstyr fra Sylvester A/S får høj service og faglig rådgivning, der sikrer at du får det udstyr, der passer præcis til din maskine. Vi har mange års erfaring og sætter en stor ære i at alt materiel er klargjort og serviceret efter vores Sylvester Standard.

Ønsker du yderligere information om vores udvalg eller søger du rådgivning omkring udstyr til din minigraver. Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 72300432 eller mail@sylvester-as.dk