• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Skovle til gravemaskiner

Skovle til gravemaskine og minigraver af høj kvalitet i forskellige størrelser og til forskellige opgaver. Se vores store udvalg af skovle her.

Graveskovl til minigraver

Skovle til gravemaskiner

Find den rigtige skovl til din minigraver

Hos Sylvester A/S finder du et bredt udvalg af skovle til minigravere og gravemaskiner i forskellige maskinstørrelser. Vi har skovle, der passer til mange forskellige gravemaskiner, bl.a. Volvo, Caterpillar, Yanmar og Takeuchi. Vi fører en række anerkendte mærker indenfor skovle eksempelvis Canginibenne og CP Metal. Udvalget gør det nemt for dig at finde en skovl, som passer til din maskine og dit behov samt skovle i forskellige prisklasser, konstruktioner og designs.

Et bredt udvalg

Med en skovl fra italienske Canginibenne er du sikret en stærk konstruktion og godt design, og med en skovl fra danske CP Metal får du høj kvalitet. Her har du tilmed muligheden for at få speciellavet en skovl, så den passer nøjagtigt til dine. Du kan vælge mellem flere skovle med forskellige funktioner, såsom lerskovle, graveskovle, risteskovle og svenskerskovle. Når du vælger en skovl til din gravemaskine, skal du huske at angive, hvilket type ophæng, der skal sættes på, så den passer til din maskine.

Foruden vores udvalg i skovle, kan du finde et bredt udvalg af andet udstyr til din minigraver, heriblandt tiltrotatorersortergrabbe, eller oprivere. Udvalgte redskaber vil være tilgængelige på vores webshop, så du kan nemt og enkelt kan købe en skovl eller andre redskaber online, såsom græsrive eller grubbetand til forskellige maskinstørrelser. På vores webshop har vi ligeledes gjort det muligt for dig at købe brugt udstyr. Udvalget vil skifte løbende, så ved disse tilbud gælder først-til-mølle.

Udstyr fra Sylvester A/S

Når du vælger udstyr fra Sylvester A/S, får du høj service og faglig rådgivning, så du får det udstyr, der passer præcis til din maskine. Vi har mange års erfaring og sætter en stor ære i at alt materiel er klargjort og serviceret efter vores Sylvester Standard. Hos Sylvester A/S vil vi gerne hjælpe dig med at udruste din maskine, så du får en færdig løsning, der matcher dit behov i din forretning og som øger din effektivitet i den daglige drift – og det gælder uanset om du mangler skovle til minigraver eller et hvilket som helst andet udstyr.

Kontakt os for yderligere spørgsmål

Under den enkelte skovl kan du finde yderlige informationer omkring størrelse og konstruktion samt billeder af designet og dets udformning.

Ønsker du yderligere information om vores udvalg eller har du brug for råd og vejledning omkring skovle til din minigraver, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 72300432 eller mail@sylvester-as.dk.

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt indenfor alm. arbejdstid. Det er også her du kan kontakte os, hvis du søger hjælp til mere skræddersyede specialopgaver.