• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Redskaber til minilæsser

Er du på udkig efter nye redskaber til din minilæsser?

Hos Sylvester A/S forhandler vi et bredt udvalg af redskaber til minigraver. Vælg dine nye redskaber herunder og få et uforpligtende tilbud.

Redskaber til minilæsser

Redskaber til din minilæsser

For bedst mulig udnyttelse af din læssemaskine, kan du udruste din minilæsser med en række redskaber, der passer til din branche og dit behov, så du kan levere det bedste resultat til din kunde eller i den daglige drift. Vores udvalg af redskaber til minilæssere er af høj kvalitet, så du sikres maksimal effektivitet og funktionalitet ved de enkelte anvendelsesområder.

Udvalget spænder fra sorterskovlelæsseskovle til fejemaskiner fra producenter som Canginibenne og Volvo. Med de rigtige redskaber kan du løse forskellige opgaver indenfor blandt andet landbrug og byggeri og her mere specifikt eksempelvis udjævning af jord, affaldshåndtering, håndtering af materialer eller paller, beskæring af træer eller til opsamling af grene og træstammer.

Minilæsser med stor fleksibilitet

Med en kompakt minilæsser også kaldet en læssemaskine eller en gummiged, har du en kraftfuld entreprenørmaskine med stor løftekapacitet og til fragt af materiale over afstande eks. jord, sand eller grus.

Med vores mange års erfaring indenfor entreprenørmaskiner har vi sammensat et udvalg, der gør det nemt og enkelt at udruste din maskine, så den passer til dit specifikke behov, så dit udbytte er en produktiv og effektiv maskine.

 

Få det hele hos Sylvester A/S

På vores webshop kan du finde et større udvalg af reservedele til din Volvo minilæsser, som du nemt kan bestille online og få leveret direkte. Se det hele her.

Kontakt Sylvester A/S

Hos Sylvester A/S er vores vigtigste opgave at give dig den bedst mulige rådgivning og faglige sparring, så du kan anvende din maskine på den mest optimale og effektive måde. Har du spørgsmål til udvalget af redskaber til minilæsser eller har du brug for faglig sparring og rådgivning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 72300432 eller mail@sylvester-as.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt indenfor alm. arbejdstid.