• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Tilbehør til gravemaskiner

Vil du opgradere din gravemaskine med tilbehør, så du får en mere produktiv maskine, samt større sikkerhed ved udførslen af opgaver. Hos Sylvester A/S forhandler vi et bredt udvalg af tilbehør, så du får en maskine, der kan køre mere effektiv med større præcision. Se mere her.

Tilbehør til gravemaskiner

Faglighed og kvalitet

Sylvester A/S tilbyder dig et bredt udvalg af tilbehør, så du kan drifte din maskine på en mere effektiv og lønsom måde. Udvalget spænder fra lys, maskinstyring til solfilm. Du kan bruge tilbehøret til flere mærker og modeller.

Med flere års erfaring i at servicere og vedligeholde kompakte entreprenørmaskiner, har vi sammensæt en række muligheder for valg af tilbehør. Hos Sylvester A/S sætter vi stor ære i at hjælpe dig, så du får den maskine der passer bedst til din forretning, og den opgave du skal løse. Hos Sylvester A/S står vi klar med faglig sparring og rådgivning, så du får den maskine du ønsker.

Kontakt Sylvester A/S

Har du spørgsmål til vores udvalg i tilbehør eller har du brug for faglig sparring og rådgivning, så kan vi hjælpe dig på tlf. +45 72 300 432 eller mail@sylvester-as.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt indenfor alm. arbejdstid