• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Tilbud

Vær opmærksom på at tilbuddene kan være tidsbegrænsede eller af begrænset mængde. Vent derfor ikke for længe. Fragtfri levering ved køb over kr. 3.000 ekskl. moms.

Tilbud

Viser et enkelt resultat

Bestil online

Under denne kategori finder du, de tilbud som vi i øjeblikket har tilgængelige. De har en tidsbegrænset mulighed for køb, ligesom der kan være begrænset antal på enkelte af vores tilbud. Har du spørgsmål til din bestilling, er du velkommen til at kontakte os

Professionel løsning

Hos Sylvester A/S sætter vi en ære i at hjælpe dig til at få den maskine, som du har et behov for og som repræsenterer stor effektivitet og alsidighed. Vi ønsker at yde den bedste service, hvor du får en faglig rådgivning, der sikrer at din maskine bliver så effektiv så mulig. Vores mange års erfaring i branchen og et indgående kendskab til branchen betyder at vi ikke går på kompromis, når vi sammensætter tilbud. Med vores tilbud har vi sammensat produkter, så det er nemt for dig at bestille, nemt at forstå og nemt for dig at sætte på din maskine, så du kan komme videre med den daglige drift.

Udvalg

Søger du andet udstyr eller redskaber til din minigraver eller minilæsser, kan du finde et stort udvalg under udstyr. Udvalget spænder fra pallegafler og sortergrabbe til fejemaskiner fra anerkendte producenter. Det store udvalg giver dig mulighed for at løse en bred vifte af opgaver indenfor eksempelvis entreprenørarbejde, anlægsarbejde og landbrug, så din maskine vil blive mere fleksibel og effektiv i dagligheden.

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp eller er du i tvivl om de tilgængelige tilbud, kan du kontakte os på tlf. +45 72 300 432 eller mail@sylvester-as.dk.Vi bestræber at besvare dit opkald eller mail hurtigst mulig indenfor alm. arbejdstid.