Forespørgsel på:

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Forespørg produkt
Har du brugt materiel eller maskine, du gerne vil lade indgå i en handel, kan du vedhæfte fil/billede her.
Maximum upload size: 268.44MB

Trailere – solide erhvervstrailere fra variant 

Hos Sylvester A/S kan vi hjælpe dig med en god og solid erhvervstrailer fra Variant. En trailer fra Variant er kendetegnet ved en god dansk kvalitet. Arbejder du professionelt som f.eks. håndværker, anlægsgartner eller entreprenør, træffer du et sikkert valg med en Variant maskintrailer – uanset om du vælger en billig, mindre trailer, autotransporter eller gør brug af et af vores gode trailertilbud.

Vores erhvervstrailer kan holde til at blive brugt, til at transportere dit grej og maskiner, og du har altid vores serviceværksted lige ved hånden med mulighed for en god serviceaftale.

 

Vi tilbyder naturligvis gode finansieringsmuligheder til enhver erhvervstrailer, hvor du har mulighed for selv at bestemme løbetiden og de månedlige afdrag. Du kan til enhver få en uforpligtende tilbud på finansiering hos os.

Kontakt os – og du har et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

RING TIL OS PÅ TELEFON 72 300 432, HVIS DU HAR BRUG FOR VORES VEJLEDNING.

 

Maskintrailere

Variant maskintrailer

Variant Maskintrailer 2015 M2

Denne trailer har en kraftig og skridsikker bund, som sikrer en let opkørsel med køretøjer. Det beskytter bunden, som er lavet af finer. På denne måde forøges trailerens levetid.

Variant maskintrailer

Variant Maskintrailer 2715 M2

Traileren er ideel til transport af forskellige maskiner. Den er udstyret med både trædeplader, kraftigt næsehjul, bladfjedre og platform til skovl.

Variant maskintrailer

Variant Maskintrailer 2718 M3

Trailerens bund er lavet af stærke materialer, som gør den kraftig samt skridsikker. Samtidigt sikrer traileren, at der kan ske en let opkørsel med køretøjer.

Tip trailere

Variant tip trailer

Variant Tip trailer 3017 TB

Traileren er et praktisk transportmiddel som kan tippe 3 veje, er udstyret med el, en nødpumpe og en indbygget lader. Traileren er lavet i stærke og holdbare materialer og har oplukkelige/aftagelige sider.

Variant tip trailer

Variant Tip trailer 3321 TB

Traileren er praktisk og robust og har den egenskab at den kan tippe 3 veje, er udstyret med el-hydraulisk tip, en ledningsholdt fjernbetjening og 4 oplukkelige/aftagelige sider. Traileren er lavet i stærke og holdbare materialer.

Variant tip trailer

Variant Tip trailer 3017 TB

Traileren er praktisk og robust og har den egenskab at den kan tippe 3 veje, er udstyret med el-hydraulisk tip og 4 oplukkelige/aftagelige sider. Traileren er lavet i stærke og holdbare materialer.

Uni trailere

Variant uni trailer

Variant Uni trailer 2700 U4

Denne model er en robust og praktisk trailer med en tipvinkel på 12 grader. Bunden er lavet i aluminium og er desuden skridsikker. Derfor sikres en let opkørsel.

Variant uni trailer

VARIANT UNI TRAILER 3500 U5

Denne model er en robust og praktisk trailer med en tipvinkel på 11 grader. Bunden er lavet i aluminium og er desuden skridsikker. Derfor sikres en let opkørsel.

Variant uni trailer

UNI TRAILER 3521 U6

Denne model er en robust og praktisk trailer med en tipvinkel på 10 grader. Bunden er lavet i aluminium og er desuden skridsikker.  Alle siderne er oplukkelige/aftagelige.

Få en LEASING- OG FINANSIERINGSAFTALE

Finansiering af din trailer

Med vores finansieringsløsning, har vi gjort det nemt at få økonomien i en ny erhvervstrailer til at hænge sammen. Her kan du dele din betaling op i mindre bidder og på den måde sparer du en større udskrivning her og nu. Med vores finansieringsløsning bestemmer du selv løbetiden og månedlige afdrag på din nye erhvervstrailer.

 

  • Ingen kapitalbinding og fuld brugsret til traileren
  • Intet momsudlæg af anskaffelsessummen
  • Betalingsperiode efter dine ønsker med mulighed for løbende udskiftning af udstyr

SERVICE OG REPARATION

Hos Sylvester A/S får du altid vores bedste anbefalinger. Vi har fokus på det optimale resultat for dig, både hvad angår levetid og anvendelsesmuligheder.  Ved et servicetjek får din erhvervstrailer en først og fremmest en grundig gennemgang. Finder vi fejl og mangler, vil du altid blive kontaktet for at aftale det videre forløb. Betragt din trailer på lige linje med din bil. Med din bil overholder du dine servicebesøg. Din trailer har brug for vedligeholdelse for at kunne udnyttes optimalt – især når den anvendes til at transportere tungt materiel.

Giv din trailer et servicetjek,  inden vinteren sætter ind, og den er klar til at komme i brug, så snart foråret melder sin ankomst igen. Har du brug for råd og vejledning vedrørende korrekt pleje og vedligehold af din trailer, er du velkommen til at kontakte os – eller kig ud!

erhvervstrailer
erhvervstrailer

SE DE GODE TILBUD PÅ FACEBOOK

Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny erhvervtrailer, der kan transportere din minigraver, minilæsser eller kompakt entreprenørmaskine?

Vi har ind i mellem nogle ret skarpe tilbud på Facebook, især på Variant maskintrailer til vores kompakte entreprenørmaskiner. Det kan vi gøre, når vi køber et større parti hjem ad gangen. En trailer købt på tilbud har naturligvis den samme garanti, som en trailer købt til almindelig vejledende udsalgspris – og kvaliteten er stadig den høje kvalitet fra Variant.

Følg os og hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første. Du vil med vores nyhedsbrev også få tilsendt rigtig gode tilbud på vores produkter og services.