Forespørgsel på:

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Forespørg produkt
Har du brugt materiel eller maskine, du gerne vil lade indgå i en handel, kan du vedhæfte fil/billede her.
Maximum upload size: 268.44MB

Mette Kastberg

Administration

+45 72 300 432

mk@sylvester-as.dk

Samuel Pedersen

Mekaniker

+45 72 300 432

mail@sylvester-as.dk

Sylvester A/S har eget værksted på adressen i Kolding

Kontakt

 

Sylvester A/S
Platinvej 9, 6000 Kolding

Åbningstider

Mandag – torsdag: 07:30 – 15:30
Fredag: 07:30 – 12:30
Lørdag og søndag lukket

DERFOR KØBER DU DIN NYE MINILÆSSER ELLER MINIGRAVER HOS SYLVESTER A/S

Gennem mere end 15 år har vi specialiseret os i mindre entreprenørmaskiner som minigravere, minilæssere og gravemaskiner på hjul og bånd. Vi elsker at snakke om maskiner og udstyr til entreprenørmaskiner. Vi lægger stor vægt på, at du får en præcis og ærlig rådgivning om de forskellige maskintyper, så du nemmere kan træffe dit valg. Din entreprenørmaskine er en investering på den lange bane, hvor både tid og økonomi spiller en stor rolle. Din maskine koster ikke bare det, den koster. Du skal tænke i lave driftsomkostninger og høj gensalgsværdi (TCO = Total cost of ownership). Det er det, vi ved en masse om – og gerne vil rådgive dig omkring. En entreprenørmaskine med Sylvester Standard leveres altid toptunet og med ekstra udstyr, som du ikke får med i prisen andre steder.

Vi står altid på mål for vores rådgivning, og vi hjælper dig gerne. Udover køb af maskinen, hjælper vi dig med service og reparation på vores eget værksted, så din investering holder i mange år.

Tag os med på råd, når du skal vælge din nye kompakte Volvo entreprenørmaskine – vi er her for at hjælpe dig!