Forespørgsel på:

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Forespørg produkt
Har du brugt materiel eller maskine, du gerne vil lade indgå i en handel, kan du vedhæfte fil/billede her.
Maximum upload size: 268.44MB
Book service online

Book service online

Uanset hvilken kompakt entreprenørmaskine du har stående, og om den er købt hos Sylvester A/S eller ej, så kan vi servicere den for dig!

Er produktivitet, konkurrenceevne, gensalgsværdi og totaløkonomi (TCO) vigtig for dig, når du tænker service? Så er vi de rette til at klare servicen af din maskine. Klik på knappen nedenfor, udfyld formularen, så kontakter vi dig. Dét er nemt!

Obs. bookingen åbner i en ny fane.

Service og reparation af volvo entreprenørmaskiner og andre mærker

Vores samarbejde stopper ikke, når du har købt din kompakte entreprenørmaskine, minigraver eller minilæsser hos os. Vi ved, at service og reparation er et vigtigt element i enhver virksomheds maskinpark. Om du har en mindre virksomhed med én maskine eller et større firma med en stor maskinpark, får du alle vores muligheder inden for service og reparation med i handlen. Fra vores eget værksted på Platinvej 9 i Kolding, reparerer og servicerer vi alle mærker inden for kompakte entreprenørmaskiner f.eks. også Volvo Entreprenørmaskiner

Når du køber din nye Volvo hos Sylvester A/S så får du ikke kun den gode rådgivning og vejledning men også Original Volvo Fabriksgaranti med i handlen. Tilkøber du en af vores serviceaftaler, kan du trygt overlade det os at holde din maskine ajour, så den drifter så optimalt som muligt.

 

Kontakt os – og du har et uforpligtende tilbud på en serviceaftale indenfor 24 timer.

RING TIL OS PÅ TELEFON 72 300 432, HVIS DU HAR BRUG FOR VORES VEJLEDNING.

Sylvester servicevogn – Vi kører i hele Danmark

Tænk produktivitet, konkurrenceevne, gensalgsværdi og totaløkonomi (TCO), når du tænker service. Brug vores tilbud om faste serviceeftersyn, og vi sørger for, at dine maskiner får service til tiden og bliver perfekt vedligeholdt. Vores servicevogn kører i hele landet, og vi kommer også gerne ud til dig. På stedet kan vi udføre både vores overordnede servicegennemgang samt foretage mindre reparationer.

føl dig sikker med en solid Volvo serviceaftale

Siden marts 2017 har Sylvester A/S haft et meget tæt samarbejde med Volvo Entreprenørmaskiner omkring service, opdatering af nye Volvo produkter samt support til vores kunder. Vi bestræber os hver dag på at yde den bedste service og support over for vores kunder – i fællesskab med Volvo Entreprenørmaskiner og deres tætte netværk af 40 udekørende service værksteder i landet.

Make your business grow. Through the ups and downs

Essensen i en Volvo er høj ydeevne og materialer i topkvalitet. Med en Volvo Serviceaftale til din nye entreprenørmaskine sikrer du alle aspekter af din maskines drift, hvilket i sidste ende øger værdien af din virksomhed. På en fleksibel og billig måde får dine maskiner service til tiden og holder dem i topform, så de yder optimalt. Du kan endda også lade Volvo tage ansvaret, hvis noget går i stykker. Tilkøber du din Volvo Serviceaftale gennem Sylvester A/S, er vi altid kun et enkelt opkald væk, og vi rådgiver gerne!

Blå aftale

Denne aftale omfatter al service, der er foreskrevet af fabrikken i henhold til maskines serviceskema. Det eneste du selv skal sørge for, er den daglige vedligeholdelse. Vi aftaler serviceintervaller, som vil afhænge af maskinens driftsmiljø og jeres ønsker for service. Volvo vil kontakte dig, hver gang det er tid til et aftalt service.

Dette er blot en af mulighederne fra Volvo.
Kontakt os for yderligere info om vores serviceaftaler.