Værksted

Service og reparation af Volvo entreprenør­maskiner og andre mærker

Vores samarbejde stopper ikke, når du har købt din kompakte entreprenørmaskine, minigraver eller minilæsser hos os. Vi ved, at service og reparation er et vigtigt element i enhver virksomheds maskinpark. Om du har en mindre virksomhed med én maskine eller et større firma med en stor maskinpark, får du alle vores muligheder inden for service og reparation med i handlen. Fra vores eget værksted på Platinvej 9 i Kolding, reparerer og servicerer vi alle mærker inden for kompakte entreprenørmaskiner f.eks. også Volvo Entreprenørmaskiner

Når du køber din nye Volvo hos Sylvester A/S, så får du ikke kun den gode rådgivning og vejledning, men også Original Volvo Fabriksgaranti med i handlen. Tilkøber du en af vores serviceaftaler, kan du trygt overlade det os at holde din maskine ajour, så den drifter så optimalt som muligt.


Hvorfor vælge Sylvester A/S?

Alle hos Sylvester A/S sætter en ære i det, vi laver. Vi står for kvalitet og ærlig rådgivning, uanset om du handler brugt eller helt nyt. For at kunne yde den bedste service, er vi altid med, hvor det sker, og i første række når der kommer ny teknik og nye metoder. Det betyder også, at alle hos Sylvester A/S er specialiserede indenfor deres fag, efteruddannede og altid har de nyeste og mest relevante fagkurser og opdateringer.

Vi ved, at tid er penge, og at dyre maskiner koster rigtig mange penge, når de holder stille! Derfor har vi hos Sylvester A/S også vores eget værksted på adressen i Kolding. Men først og fremmest møder vi dig, hvor du har brug for os. Vi kører altid ud og reparerer så meget som overhovedet muligt direkte hos vores kunder på pladsen. 

Sammen med Volvo Entreprenørmaskiner har vi et landsdækkende netværk af mere end 40 udekørende serviceværksteder, så vi hurtigt og effektivt kan nå frem og yde assistance lige dér, hvor du har behov for det.

Hos Sylvester slipper vi ikke vores kunder så snart, de har købt en maskine. Vi er med dig hele vejen. Det er hvad vi kalder Sylvester standard.