• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Volvo serviceaftale

Med en Volvo Serviceaftale til din nye entreprenørmaskine, sikrer du alle aspekter af din maskines drift, hvilket i sidste ende øger værdien af din virksomhed.

Siden marts 2017 har Sylvester A/S haft et meget tæt samarbejde med Volvo Entreprenørmaskiner omkring service, opdatering af nye Volvo produkter samt support til vores kunder. Vi bestræber os hver dag på at yde den bedste service og support over for vores kunder – i fællesskab med Volvo Entreprenørmaskiner og deres tætte netværk af 40 udekørende service værksteder i landet.

Essensen i en Volvo er høj ydeevne og materialer i topkvalitet. På en fleksibel og billig måde får dine maskiner service til tiden og holder dem i topform, så de yder optimalt. Du kan endda også lade Volvo tage ansvaret, hvis noget går i stykker. Tilkøber du din Volvo Serviceaftale gennem Sylvester A/S, er vi altid kun et enkelt opkald væk, og vi rådgiver gerne!

Blå aftale 

Denne aftale omfatter al service, der er foreskrevet af fabrikken i henhold til maskines serviceskema. Det eneste du selv skal sørge for, er den daglige vedligeholdelse. Vi aftaler serviceintervaller, som vil afhænge af maskinens driftsmiljø og jeres ønsker for service. Volvo vil kontakte dig, hver gang det er tid til et aftalt service.

Dette er blot en af mulighederne fra Volvo.
Kontakt os for yderligere info om vores serviceaftaler.

Kontakt