• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Udstyr

Hvordan vil du udruste din maskine?

Hos Sylvester A/S har vi altid et fyldt lager med forskelligt udstyr til din minigraver, minilæsser eller entreprenørmaskine fra Volvo, Caterpillar, Yanmar og andre mærker.

Se det store udvalg af udstyr herunder. Bestil et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information vedr. vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar med faglig sparring og rådgivning. Kontakt os her.

Udstyr

Vælg det rigtige udstyr

Vores leverandører er nøje udvalgt, og du har derfor vores garanti for, at det er kvalitetsprodukter. Vi har eget serviceværksted og kan montere stort al slags udstyr på en minigraver, minilæsser eller anden entreprenørmaskine. Vi har altid klargjorte maskiner på lager, så du også har mulighed for at se og afprøve.

 

Hvorfor vælge udstyr fra Sylvester A/S?

Der findes ikke den maskine, vi ikke har haft mellem hænderne, eller det udstyr vi ikke selv har prøvet. Vælger du at handle hos Sylvester A/S, vælger du samtidig landets bedste og mest kompetente rådgivning. Vores dygtige mekanikere sørger altid for, at alt materiel, vi sender ud fra Sylvester A/S, er klargjort og serviceret efter vores Sylvester Standard. En standard, som du ikke finder andre steder.