• Webshop til erhverv

  • Landsdækkende service og reparation

  • Gode finansierings- og leasingaftaler

Send en forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, med mulighed for inkludere brugt materiel/maskine i handlen. Vi vender tilbage, med et tilbud, hurtigst muligt.

Your list is empty, add products to the list to send a request

Return to Shop

Gå videre
menu

Udstyr

Hos Sylvester A/S finder du et bredt udvalg af forskelligt udstyr og redskaber til din minigraver eller minilæsser, som passer til både Volvo, Caterpillar, Yanmar og andre mærker. Vi har eget serviceværksted og kan montere stort set alt slags udstyr.

Udstyr

Vælg det rigtige udstyr

Hvad er en maskine værd for dig, hvis den ikke er udrustet med det udstyr, som passer til den slags opgaver, du løser. Hos Sylvester A/S, er vi eksperter i at sammensætte en maskine, så den passer præcist til din forretning og de opgaver du skal løse. Vi ved, hvad der fungerer hver for sig og sammen, så du opnår en maskine med maksimal ydeevne og effektivitet. Vores leverandører er nøje udvalgte, og du har vores garanti for, at det er kvalitetsprodukter. Der findes ikke den maskine, som vi ikke har haft mellem hænderne eller det udstyr vi ikke selv har prøvet.

Vælger du at handle hos Sylvester A/S, får du en professionel og kompetent rådgivning. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til, hvordan du kan udruste din minigraver eller minilæsser, er vi klar til at guide dig. Vores mekanikere søger for at alt materiel, vi sender ud fra Sylvester A/S, er klargjort og serviceret efter vores Sylvester Standard. En standard, som du ikke finder andre steder.

Bestil på vores webshop

Udvalgte redskaber, som eksempelvis skovle til gravemaskiner eller hydrauliske hamre, er tilgængelige på vores webshop, så du kan bestille dem online og få dem leveret direkte til dig. På vores webshop kan du også finde gode tilbud på udvalgte redskaber.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. +45 72 300 432 eller mail@sylvester-as.dk, hvis du har spørgsmål til vores udvalg.